Karl Imhof Ring 22, 5645 Bad Gastein ,Oostenrijk, email: office@hotel-rader.com

Zomervakantie in Gastein in Hotel Rader

Een zomervakantie in Gastein is voor de hele familie, jong en oud, een heerlijke belevenis. Geniet van de rust, stilte en natuur in een unieke omgeving. Vanaf ons mooie terras heeft u een fantastisch 360° zicht op de bergen. In onze grote tuin staan ligstoelen voor u klaar, om heerlijk een boek te lezen, een cappucino te drinken of een lekker koel biertje. Rondom Hotel Rader is er ook voor de kinderen al van alles te doen, een trampoline in de grote tuin en diverse buitenspellen. In de buurt een riviertje waar op forel gevist kan worden. Of lekker zwemmen in de Badesee of in één van de Thermen. U kunt ook goudzoeken in het Angertal, Boogschieten of heel avontuurlijk met een grote step afdalen van de Schlossalm. Of koop een Salzburgerlandcard, waardoor u vele attrakties die ons mooie Bundesland heeft, gratis of met korting kunt bezoeken.

Voor Cultuurliefhebbers: de culturele zomers in Bad Gastein.

In Bad Gastein kun je tegelijkertijd frisse lucht en cultuur opsnuiven. Tijdens het culturele festival sommer.frische.kunst laat Bad Gastein zich van een hele moderne, urban kant zien. Toegankelijke ateliers, creatieve workshops, Jazz optredens en andere activiteiten zorgen ieder jaar voor een eigentijdse flair tussen de oude gebouwen uit de Belle Epoque periode. Je voelt het bij elke stap, zowel kunst als cultuur voelen zich in Bad Gastein meer dan thuis.

Wandelen

Vanuit ons hotel zijn vele wandelroutes uitgezet van licht en eenvoudig tot zwaardere dagtochten. Geniet van de mooie natuur, de stilte en rust. Maak een tocht naar een van de almen, en drink daar dagverse melk, gemaakt op de alm! Direct langs ons hotel start de Elisabeth Promenade, een wandelpad van Alt Böckstein naar Bad Gastein. De wandeling duurt  zo’n ¾ uur. Daarna kunt u in Bad Gastein Kaiser Wilhelm Promenade volgen en zo het wonderschone Kötschachtal ontdekken. Trek wel voldoende tijd uit voor deze wandeling, want de tocht duurt  zo’n 5 a 6 uur. Vergeet niet in Bad Gastein de waterval te bekijken. Spectaculair, hij splijt het dorp precies in tweeën.

Gasteiner Bergbahnen

De Gasteiner Bergbahnen brengt u hoog in de Gasteiner Alpen, zo bereikt u op een snelle en makkelijke manier ….

Lees meer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Park Hohe Tauern

Het Gasteinertal grenst aan het national park Hohe Tauern, en  is met een oppervlakte van 1.836 km2 één van de grootste natuurgebieden van Europa.

Lees meer

Bewaren

Bewaren

Fietsen

Voor de sportievelingen zijn er vele routes gemarkeerd in Gasteinertal van licht tot zwaar, een ware uitdaging!

Lees meer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geocoaching

Zoek het avontuur met Geocaching. Geocaching, leuk voor iedereen en voor alle leeftijden.

Lees meer

 

Bewaren

Golfen in Gasteinertal

Probeer eens een golfclinic op onze 18 holes golfbaan.

Lees meer

Bewaren