Karl Imhof Ring 22, 5645 Bad Gastein ,Oostenrijk, email: office@hotel-rader.com

Zomervakantie in Gastein in Hotel Rader

Een zomervakantie in Gastein is voor de hele familie, jong en oud, een heerlijke belevenis. Rondom Hotel Rader is er voor de kinderen al van alles te doen, een trampoline in de tuin, buitenspellen, een riviertje waar op forel gevist kan worden, zwemmen in de Badesee of in één van de Thermen, goudzoeken in het Angertal, Boogschieten of heel avontuurlijk met een grote step afdalen van de Schlossalm. U kunt ook een Salzburgerlandcard kopen, waardoor u vele attrakties die ons mooie Bundesland heeft, gratis of met korting kunt bezoeken.
 
Wandelen
Vanuit ons hotel zijn vele wandelroutes uitgezet van licht en eenvoudig tot zwaardere dagtochten. Geniet van de mooie natuur, de stilte en rust. Maak een tocht naar een van de almen, en drink daar dagverse melk, gemaakt op de alm! Direct langs ons hotel start de Elisabeth Promenade, een wandelpad van Alt Böckstein naar Bad Gastein. De wandeling duurt  zo’n ¾ uur. Na aankomst in Bad Gastein kunt u de Kaiser Wilhelm Promenade nemen en zo het wonderschone Kötschachtal ontdekken. Trek voldoende tijd uit voor deze wandeling, zo’n 5 a 6 uur, en vergeet niet in Bad Gastein de waterval te bekijken. Spectaculair, hij splijt het dorp precies in tweeën.

Gasteiner Bergbahnen

De Gasteiner Bergbahnen brengt u hoog in de Gasteiner Alpen, zo bereikt u op een snelle en makkelijke manier ….

Lees meer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Park Hohe Tauern

Het Gasteinertal grenst aan het national park Hohe Tauern, en  is met een oppervlakte van 1.836 km2 één van de grootste natuurgebieden van Europa.

Lees meer

Bewaren

Bewaren

Fietsen

Voor de sportievelingen zijn er vele routes gemarkeerd in Gasteinertal van licht tot zwaar, een ware uitdaging!

Lees meer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geocoaching

Zoek het avontuur met Geocaching. Geocaching, leuk voor iedereen en voor alle leeftijden.

Lees meer

 

Bewaren

Golfen in Gasteinertal

Probeer eens een golfclinic op onze 18 holes golfbaan.

Lees meer

Bewaren