Karl Imhof Ring 22, 5645 Bad Gastein ,Oostenrijk, email: office@hotel-rader.com

Wintersport in het Gasteinertal

Skiën

Houdt u ook zo van wintersport? Bij ons in Gastein hebben we zo’n 200 kilometer pistes. Bad Gastein is verbonden met Bad Hofgastein, en heeft de langste afdaling van de oostelijke alpen. Sportgastein is een apart skigebied, met zo’n 40 kilometer pistes, en is voor de echte snelrijders een droom. Dit gebied is overigens het hoogst gelegen skigebied van Skiamade. U bent er van begin december tot eind april  verzekerd van fantastische sneeuw  En dan is er nog het skigebied Dorfgastein, verbonden met Großarl.  .

Het Gasteiner dal is èèn van de 5 skigebieden die behoren bij Skiamade, Österreichs grösstes Skivergnüge, met 270 Liften en 760 km aan pistes!

Ons hotel is een van de weinige die zo dicht bij het sneeuwzekere Sportgastein is gelegen. Door onze centrale ligging tussen Bad Gastein en Sportgastein zijn alle wintersportmogelijkheden in hoogstens een paar autominuten te bereiken. Ook met de skibus, slechts op 2 minuten loopafstand,  zijn alle pistes in een paar minuten te bereiken. Met de skipas gratis te gebruiken.Als u met de auto naar de pistes wilt, ook dat is geen probleem, alle dalstations hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen.

Langlaufen

Gasteinertal biedt niet alleen voor skiërs een waar paradijs, ook voor de langlaufer zijn er vele mogelijkheden. Direct achter onze tuin ligt de grootste langlaufloipe van Gasteinertal, maar liefst 7 kilometer lang. ’s Avonds is van deze loipe zo’n 2,5 kilometer verlicht, waardoor u extra lang kunt genieten. De langlaufschule met verleih is direct aan de loipe te vinden. Op uw verzoek kunnen wij de reservering van lessen en/of langlaufverhuur verzorgen.

Sneeuwwandelen

Op wintervakantie en een keer geen zin in skiën of langlaufen? Probeer dan eens een wandeling door de onaangetaste sneeuw in ongerepte natuur. Onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur kunt u uw wandeling beginnen van licht tot zwaar, van 2 uur tot een hele dag. Drink onderweg tijdens de pauze een slok echte Obstler uit Gasteinertal en geniet van de stilte. Wij kunnen voor u reserveren!

Skigebied Gastein

Voor een overzicht van het skigebied

Klik hier

Bewaren

Webcames

Alle webcams in Gastein

Klik hier

Langlaufen

Gastein Langlaufparadijs

Klik hier

Bewaren