Karl Imhof Ring 22, 5645 Bad Gastein ,Oostenrijk, email: office@hotel-rader.com

Wintersport in het Gasteinertal

Skiën

Gasteinertal beschikt over zo’n 200 kilometer pistes, verdeeld over Dorfgastein, Bad Hofgastein samen met Bad Gastein en Sportgastein.  Sportgastein is het hoogst gelegen ski-oord (1600 m tot en met 2700 m):  u bent er  van begin november tot eind april  verzekerd van fantastische sneeuw.

Het Gasteiner dal is èèn van de 5 skigebieden die behoren bij Skiamade, Österreichs grösstes Skivergnüge, tmet 270 Liften en 760 km aan pistes!

Ons Hotel is een van de weinige die zo dicht bij het sneeuwzekere Sportgastein is gelegen. Door onze centrale ligging tussen Bad Gastein en Sportgastein  zijn alle wintersportmogelijkheden in hoogstens een paar autominuten te bereiken. De skibushalte is 2 loopminuten van ons Hotel verwijderd, de bus is met de skipas gratis te gebruiken. Met de auto kun je de liften ook zeer eenvoudig bereiken.  Alle dalstations  beschikken over ruim voldoende, gratis, parkeergelegenheid.

Langlaufen

Gasteinertal biedt niet alleen voor skiërs een waar paradijs, ook voor de langlaufer zijn er vele mogelijkheden. Direct achter onze tuin ligt de grootste langlaufloipe van Gasteinertal, maar liefst 7 kilometer lang. ’s Avonds is van deze loipe zo’n 2,5 kilometer verlicht, waardoor u extra lang kunt genieten. De langlaufschule met verleih is direct tegenover ons. Op uw verzoek kunnen wij de reservering van lessen en/of langlaufverhuur verzorgen.

Sneeuwwandelen

Op wintervakantie en een keer geen zin in skiën of langlaufen? Probeer dan eens een wandeling door de onaangetaste sneeuw in ongerepte natuur. Onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur kunt u uw wandeling beginnen van licht tot zwaar, van 2 uur tot een hele dag. Drink onderweg tijdens de pauze een slok echte Obstler uit Gasteinertal en geniet van de stilte. Wij kunnen voor u reserveren!

Skigebied Gastein

Voor een overzicht van het skigebied

Klik hier

Bewaren

Webcames

Alle webcams in Gastein

Klik hier

Langlaufen

Gastein Langlaufparadijs

Klik hier

Bewaren