Karl Imhof Ring 22, 5645 Bad Gastein ,Oostenrijk, email: office@hotel-rader.com

Wellness of kuurvakantie in Gastein

Wellness of kuurvakantie in Oostenrijk: het dal van Gastein is ideaal. Door zijn talrijke warmwaterbronnen en door de ongekend gezonde lucht.

Het is wetenschappelijk bewezen dat water een therapeutisch effect heeft. Zowel op vitaliteit als welzijn heeft het een groot effect. Water is het goedkoopste en eenvoudigste geneesmiddel ter wereld. In het dal van Gastein vloeit het water rijkelijk voort uit vele onuitputtelijke bronnen. Alleen in Bad Gastein zijn er al 17 warm waterbronnen. Het water met een temperatuur van zo’n 46 graden zit bomvol mineralen en bevat daarnaast ook het edelgas radon. Miljoenen jaren sijpelt het gezonde water door de verschillende lagen van de bergen, en vervolgens komen ze in een van de talrijke bronnen terecht. En dit water wordt gebruikt in onze twee Thermen. De AlpenTherme Gastein in Bad Hofgastein en de Felsentherme in Bad Gastein hebben een groot aantal therapieën met het mineraalrijjke water. Dompel jezelf in een van de vele baden en krijg energie van de thermische wateren in de Gasteiner kuuroorden.

Een kuur in de Heilstollen versterkt uw immuunsysteem en kan de pijn verlichten van verschillende aandoeningen, waaronder reuma, astma en bechterew. Ervaren artsen verzorgen uw Heilstollenkuur  en ondersteunen uw weg naar pijnbestrijding / pijnverlichting en gezondheid.

Ook op onze idylische locatie kunt u genieten van bronwater. Aan het begin van Montansiedlung Alt Böckstein staat een van de bekenste waterbronnen van Gastein, de Jungbrunne. En natuurlijk mogen we ook het Gasteiner Mineralwasser niet vergeten: Het enige bronwater uit een nationaal park, de Hohe Tauern.

Alpenthermen

Klik hier

Bewaren

Heilstollen

Klik hier

Bewaren

Felsenthermen

Klik hier

Bewaren