Karl Imhof Ring 22, 5645 Bad Gastein ,Oostenrijk, email: office@hotel-rader.com

Hotel Rader 

Hotel Rader: Uniek – Stilte – Rust – Ontstressen – Actief – Sport – Inspirerende omgeving –

Gezonde Berglucht – Gemoedelijk – Huiskamer hotel – eerlijk eten

 

Hotel Rader, van huis en toch thuis

Verblijf in ons uniek hotel. Een prachtig historisch pand dat we in de loop der jaren hebben verbouwd. Waar oude details met eigentijds en modern is gecombineerd. Maar ook gemoedelijk en warm. En altijd een lach. Daarom Hotel Rader: een bijzonder adres voor bijzondere gasten.

Hotel Rader is gelegen aan het romantisch dorpsplein in de Montansiedlung Alt Böckstein. Hier vindt u rust en ruimte. In een unieke en inspirerende omgeving. Op slechts 2,5 km zuidelijk van het bruisende hart van Bad Gastein. Door de centrale ligging is alles wat het Gasteinertal te bieden heeft in een paar minuten bereikbaar.  Zowel in zomer als winter. Zoals de gratis Skibus. Slechts op 50 meter van ons vandaan. Deze brengt u in een paar minuten naar de Stubnerkogel, Graukogel of Sportgastein. In Gasteinertal wachten zo’n 200 kilometers aan piste op u. De langlaufloipe Böckstein vindt u direct bij ons. En in Bad Gastein vindt u diverse Bars, discotheken en winkels. Of misschien heeft u lust auf apres ski? Dit kan onderaan bij de Stubnerkogel.

In de zomer is ons hotel een perfekt uitgangspunt voor mooie wandelingen en bergtoeren. U kunt in het Gasteinertal wandelen, maar ook in de Hohe Tauern, het grootste beschermd natuurgebied van Europa. Want  het Gasteiner dal grenst direct aan dit unieke natuurgebied. In Gastein vindt u naast de bekende wandelroute salzburger almenweg ook de Alpenadria route. Dit is een fietsroute  die start in Salzburg en naar  Grado voert, gelegen aan de adriatische kust, Italie.  Deze fietstocht is in 2015 uitgeroepen tot een van de mooiste fietsroutes van Europa. Ook kunt u in gasteinertal pittige mountainbike tochten maken, goudwassen met de kinderen, golfen, zwemmen, paardrijden of tennis. U ziet het: het Gasteinertal heeft daardoor voor iedereen wat te bieden!

 

 

 

Historie

De glansrijke historie van Hotel Rader gaat terug tot 1780

Lees meer

Bewaren

Fotogallerij

Om een indruk te krijgen van ons hotel en haar omgeving

Klik hier

Bewaren

Bereikbaarheid

Met de auto vanuit Nederland, Duitsland, Oost-Europa en Wenen

Lees meer

Bewaren